Thailand nästa??


Jag och mamma har börjat kollat resor till underbara Thailand, vi har planerat att åka två veckor i mars till Koh lak eller hur det stavas! Det är min stora dröm att få åka ner dit så hoppas verkligen att det blir av!Ska bjuda mamma dig!:)
Idag började jag också att jobba, Jobbar på sjukhuset på avd 1 A, gjorde min första dag idag och det verkar vara en bra avd och snäll personal så där tror jag verkligen att jag kommer att trivas och min handledare är jätte snäll!
Ska joobba där 27/8-29/9 i fem veckor alltså, det är ju praktiken från tvåan som jag tar igen och sen vecka 40-41 ska jag vara på ett dagis och jobba det ska bli kul.
Sen har jag också anmält intresset till tre tvåor i göteborg också hoppas att jag får nån av dom för jag ska ner dit på ett sätt, har också skrivit in mig på arbetsförmedlingen så jag söker jobb nere i göteborg nu med!!
Hänt sen senast då?
Jo i torsdags så var jag på sjukhuset för mina ögon och kollade så dom skulle skicka mig vodare till örebro så jag får en tid där snart hoppas jag, och då blir det operation i örebro eller i Uppsala!
Sen efter det åkte mamma och jag ner till göteborg för astt hämta Björn och Emanuel dom sov här torsdag-lördag.
Hade det skit kul när dom var här jag och Emanuel var ute på stan i fredags och titta och pratade en hel del, skulle bli krogen med men kostade så mycket så får bli när jag kommer ner till gbg har vi sagt nu!
Sen i lördags så drog jag på middag hos anna vi käkade och hade det gött som fan sen vart vi sugena på att festa så vi drack öl och drog till mig sen vart det wickan och äga som fan som vanligt, blir att festa på fredag med och byz.
Jobbar måndag 07-16, tisdag-07-16, onsdag-14-22, torsdag-14-22, fredag 07-16 denna vecka!
Ne nu ska jag äta och kolla lite på tv med mamma.
Älskar alla mina älsklingar!

p.s min lilla pojke kommer nästa lördag den 8/9 längtar! mamma fyller 9/9 48 år!! d.s



Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo