Trollhättan

 
Idag passade jag och lilla E på att ta en dag tillsammans med mamma/mormor inne i Trollhättan, alltid lika trevligt att komma iväg en stund så man slipper sitta i lägenheten.
Älsklingen var iväg till Skara hela dagen han och sen träffade han E:s gudfar som hon fick en lite present av, tack så mycket säger hon och vi!
Mamma och jag gick en stund inne på Överby(köpcentrumet här), passade på att byta en ram som vi fick på dopet som hade gått sönder, spänna mina brillor då dom gärna ville åka av skallen på mig och sen tittade vi även runt i lite affärer innan vi storhandlade inne på Maxi, gick väldigt bra då lillan somnade ca 20 min där inne.
 
Sen vart det hem och nu har vi alla tre ätit och lillan har äntligen somnat i sin säng då hon bara har sovit ca 20 min sen vid 11 iförmiddas så hon var riktigt trött.
Blir att hänga tvätt när den är färdig sen ge E mat när hon vaknar innan ikvällen och passa på att mysa med min älskling som är hemma nu hela veckan innan han drar iväg nästa vecka 2-3 dagar för jobb sen 7/7 början han heltid så då är han borta hela veckorna igen :( Vi kommer sakna honom massor ju!
 
Det händer så mycket nytt med E hela tiden så vet inte hur jag ska hinna med, vill inte förstå att hon snart är 4 månader, när vart hon så stor? Ska bli intressant att se hur lång hon är och hur mycket hon väger nu när vi ska iväg 8/7. Nu skrattar,pratar,tuggar hon på händerna hela tiden och är vaken nästan hela dagarna och sover nästa hela nätterna, kan vara nån gång hon vaknar o man ger nappen eller lite mat sen sover hon.
Hon vill inte ligga ner länge utan ska sitta eller stå helst i vårat knä hela tiden, busunge!
 
Ska se om jag kan komma fram till nån ny och kort frisyr som jag kan klippa mig i då jag tappar så otroligt mycket hår så det har blivit så tunt :( Så kommer klippa av en del för att tror håret mår bäst av det sen får det växa ut igen senare.
 
Jag älskar dig så otroligt mycket! Du lärde mig livets mening.
 
 
Nu blir det kaffe och gosa med älsklingen och hunden.
Ha en super bra dag!
 

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo