Valborg

 

Vill kika in och önska er alla en riktigt trevlig valborg, hoppas att ni får en mysig kväll och en bra första maj.
Även om vårat väder inte är så fint och det börjar bli kyligt så ska vi göra det bästa av kvällen.
Nyktert för min del och vi ska iväg till svärföräldrarna för att grilla sen fira svärfar som fyller år idag, eller kungen som han själv kallar sig haha :)!
 
 
 
Sitter just nu och väntar på att Emilia ska vakna så att hon kan få äta lite, vi har varit in till byn och gått runt lite på marknaden i ca 2 timmar, vart bara att vi handlade 7 påsar bröd med oss hem, man blir trött v att busa runt på byn tycker Emilia så hon somnade redan i bilen, visserligen bara nån min hemifrån.
 
Jag ska renskiva det sista på första arbetet i samhällskundskapen sen så blir det att skicka in den och sen komplitera några frågor om man behöver det, har även börjat lite smått på arbete nr 2 :)
Jag ska försöka hålla samma tempo så att man kan bli färdig nån gång och så att jag inte behöver ha så många arbeten i sommar när jag ska jobba samtidigt.
 
Jag är så grymt sugen på att åka upp till Karlskoga, jag saknar alla mina vänner där uppe, min bror och hans tjej, vill upp till alla gravarna för att göra fint!
Ska se om vi kan åka upp i Maj innan vi börjar jobba hela sommaren både jag och älsklingen, så att Emilia får träffa morbror och Maria!
 
Ha en underbar kväll och var rädda om er!

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo