27 Augusti


Sitter här just nu med en kopp kaffe , jag har nyss ätit lite frukost, jag har märkt att jag inte äter lika mycket längre, jag är inte lika hungrig som jag var för några veckor sen.
Sen blir det att träna lite försiktigt idag och ska hem till min syster idag och käka vegetarisk mat och ha det mysigt:), sen blir det träna en gång till idag när man har tid, det som står är inte i årdning med träningen och det.

Igår var en trevlig dag måste jag säga, jag möte upp Sessan,Jenny och Sanna vid deras skola sen bar det av till örebro för att shoppa och att dom skulle pierca sig, det var en trevlig dag även om det regnade en del hela dagen igår, vi käkade på kina resturang med skit go buffe och hade det nice:)Sen lite senare kom Camilla och Sofia med och gjorde oss sällskap för Camilla skulle också pierca sig.
Men vad fan vi letade efter det dära piercingstället i över en timme för dom hade nyss flyttat det till andra sidan av centrum och förbi tågstation, och när vi väl hittar det så är kl:17.35 och det står på dörren att han stänger 18.00 men vad fan när vi står det 25 min innan och rycker i dörren så har han stängt!
Så gick hela dan igår så hade ont i fötterna igår när man kom hem, för efter örebro for jag hem till Sessan och käkade lite tacos, det var riktigt gott!Tack för en bra dag Sessan och co:)

Fick ingen tid igår till läkaren, ska till dom nästa vecka för att ta massa blodprov och göra massa tester och se varför jag aldrig blir frisk och leta efter en förklaring till det som har hänt mig dom senaste dagarna med min kropp.Jag har inte lika stor matlust längre eller nått och idag är jag mer förskyld och skit.Så får hoppas på att dom kommer på svaret vad det är med mig!


Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo