Öland


Vill börja med att tacka alla som förgyllade min födelsedag igår:) Tack alla som var med och firade mig och tack för alla presenter ,jag är verkligen helnöjd och super tacksam och tusen tack till alla söt människor som grattade mig på ett eller ett annat sätt. Hade en underbar födelsedag!

Vart att gå upp tidigt idag och packa det sista, väcka älsklingen och äta lite och packa ner i bilen innan vi satte oss i bilen påväg till Öland som vi befinner oss i nu och i några dagar framåt:)
Såå fint och mysigt här, kommer att ta en del kort som jag kan visa er under resans gång och när jag kommer hem, jag fick ju en systemkamera i födelsedagspresent så kommer nog en hel del fina kort:) Ska åka in till Borgholm i veckan och fota lite på slottet och det.
Imorgon blir det en tur in till Köpingsvik och fota och kolla runt lite sen blir det att fira min svärfar som fyller jämt:) Hoppas att han gillar paketet som han kommer få.

Idag när älsklingen och jag bara hade åkt ca 2 mil så fick vi stanna och vart ståendes efter vägen ett tag då det sprang en häst helt ensam på vägen och hade kommit bort, så vi stannade och letade reda på ägarnen så att hästen tillslut kom hem igen, skönt att det slutade bra:)

Tog denna bild på Ölandsbron!



Hoppas att ni har haft en super bra dag och helg, var rädda om varandra!


Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo