3 Månader


Jag glömde ju skriva det igår att nu har jag hållt upp i 3 månader utan snus/cigg!
Trodde verkligen aldrig att jag skulle klara såhär länge, jag känner klnappt nått sug, kan komma ibland men är nästan aldrig nått längre.
Så igår var det exakt 3 månader sen jag tog min sista snus!*Stolt*

Idag är jag trött som en tok kan jag lova, hade klockan på ringning 07.30 för att jag skulle hinna äta frulle och göra mig klar i lugn och ro innan jag skulle in till centrum för att ha möte på ams med min handledare kl 9.
Det gick bara bra på mötet tycker jag, han skulle göra så att jag och syster får göra ett besök på ett ställe här i Mönsterås som heter hjulet där vi ska ha praktik om vi triva,el praktik vet jag inte men jobba 32 timmar i veckan sitället för att bara gå hemma och det säger jag verkligen inte nej till för jag känner det att jag pallar verkligen inte att gå hemma mer!
Så jag hoppas på att det är ett bra ställe för då kommer jag säga att jag vill vara där!
Annars så har jag inte gjort så super mycket idag, har sökt jobb som vanligt och kollat skolor.

Ska försöka komma i säng tidigt idag imatt jag är så himla trött, ska kolla på andra avenyn sen abra annars har jag nog inget annat som jag vet att jag ska se.


Saknar alla i Karlskoga/Kristinehamn/Örebro som fan<3


Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo