Läkare

 
Hej på er sötnosar! Förlåt för att jag inte alltid är så aktiv på bloggen men har mycket runt mig och igår var ingen bra dag utan jag satt och grät hela kvällen,ibland blir det för mycket runt en och när man är gravid är man ju extra känslig men känner att om jag inte lugnar ner mig ett tempo med jobb,praktik,värk och allt så kommer jag snart att knäckas! Ams vill ju att jag ska jobba 100% och ha praktik samtidigt när jag är gravid och har värsta smärtorna i ryggen och bäcken.
För ca en vecka sen slog jag i min vänsterfot när jag jobbade och tänkte att den blir bättre men har bara blivit värre och kan knappt gå på foten alls så ska iväg till läkaren idag 15.45 för att se vad som hänt med foten och sen prata vidare om min rygg och se vad dom tyccker att jag ska göra.
Min handledare som jag har pratat med förstår mig och tycker att jag borde bli sjukskriven lite innan jag blir knäckt.
 
Men som sagt får se vad min läkare säger i eftermiddag!
 
Igår var jag och älsklingen på middag hos mina söta svärföräldrar och det vart super god mat som alltid:) Tack för den goda maten och sällskapet.
 
Jag måste verkligen säga att jag älskar min sambo,min familj,mina svärföräldrar och mina vänner, jag är lyckligt lottad som har er runt mig, tack för att ni alltid finns och stöttar så gott ni kan speciellt när jag får såna dagar som jag hade igår, inte lätt för min älskling när jag bara gråter, men han gör så gott han kan, min älskade Magnus, du är mannen som jag vill leva med och gifta mig med!
 
Hoppas att ni alla får en bra dag idag!

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo