Snö, snö

 
Hallå på er där ute.
Hoppas att allt är bra med er?!
 
Det ekar väldigt tomt här på bloggen till och från och ni som har barn vet själva att man kanske inte alltid hinner med att blogga även om man vill :)
Jag vill vara en sån tjej som bloggar varje dag igen men jag hinner och orkar verkligen inte ibland.
 
Mange nattade lillan för en stund sen efter att hon hade fått bada och ätit lite :) Hon var riktigt trött så hon somnade direkt efter vällingen.
Jag och skrutt tog en promenad i snön som vi har fått och påvägen hem så svängde vi förbi hennes mormor så att vi fikade och då fick hon öven träffa sin morfar som kom förbi en snabbis :)
Vi sitter och väntar på Emilias gudmor Anna som är påväg ner hit från Karlskoga och ska vara här i helgen :) Vi längtar massor!! Tack Christer( lillans farbror) för att du åkte upp och hämtade henne, guldvärt och tack mamma som kör hem henne på söndag igen.
 
På lördag så ska vi kolla på Emilias blivande dagis då dom har öppet hus där, ska bli intressant och se hur det ser ut, dom öppnade detta i Januari så det är nybyggt.
Tänk att våran lilla bebis blir 1 år nu i mars och ska börja på dagis efter sommaren?!
Var inte hon nyfödd nyss?!
 
Har ni nått snö kvar hos er?
Här har det snöat till och från i flera dagar och ska tydligen fortsätta, om det inte blåste så förbannat så vore det underbart, är ju så fint med snö och mycket ljusare.
 
 
Jag har gett mig på en egen liten utmaning som jag har sett att många på insta o facebook kör så ska testa och se hur länge jag orkar.
Jag är inne på dag 3 och har sån tränigsverk redan :P Kör två gånger om dagen (morgon o kväll)
 

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo