22 mars

 
Hallå på er där ute!
Hoppas att ni har haft en mysig och lugn helg och att allt är bra med er.
 
Våran helg har bestått av mys och sen igår hade vi en heldag i Trollhättan hela familjen och kikade runt lite och handlade även lite mat, efter det kom mamma, hennes sambo och hans son på lite fika.
På kvällen vart det god mat och Emilia myste massor med pappa innan hon skulle sova och då passade älsklingen och jag på att kolla på film innan jag la mig runt 21 hehe.
 
Idag är det en vanlig söndag och det innebär oftast städ och tvättning här hemma hos oss, så har kört igång en maskin tvätt, diskat, gett Emilia lite att äta och ska snart ta hand om en hel hög med tvättade kläder.
Älsklingen ska ta en tur in till Trollhättan idag igen med våran tv då den pajade på nått konstigt sätt igår! Så typiskt när man inte har tid eller lust med en massa extra utgifter.
 
En bild från underbara Rhodos som jag tog när vi var där i september.
Vi är så sugna på att ta en vecka i Maj/juni men dom flesta resorna till Rhodos är slut ända fram tills i september.
Helst skulle vi vilja åka till det hotellet som vi var på i september då vi trivdes väldigt bra där, skulle bli en resa för bara mig och älsklingen då vi behöver vara ensamma och vårda kärleken ibland som alla par <3
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Marie Johansson

Vilken underbar bild ♡♡
Vi är oxå så sugna på utlandet, men det låter ju som vi ska få en fantastisk svensk sommar iår.. Så vi velar ett tag till!!

Svar: Jasså har dom lovat en underbar sommar? hehe bara för att jag inte vill ha för varmt (du vet varför) som tur är så jobbar jag inte så mycket i sommar. Vart är ni sugna på att åka då?
minimini

2015-03-24 @ 19:57:56
URL: http://mommari.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo