Lättare?

 
Blir saknaden och smärtan som man har nånsin lättare?
Alla säger att det går bättre med åren och visst det går upp och ner, man lär sig att leva med saknaden för att man måste, jag vet att jag inte får tillbaka min pappa hur mycket jag än vill och ber!
Ibland är det fortfarande svårt att förstå att man aldrig mer kommer att träffa dig. Du som längtade så efter fler barnbarn och nu ska du få ett till hoppas du vakar över oss från himlen pappa. Svårt att förstå att det är över 7 år sen man träffade dig sist ♥ älskade du ♥ Hur tusan har man kunnat leva utan dig i över 7 år? Jag sa alltid att jag kommer inte orka ett år utan honom men här sitter man idag,är förlovad med världsens bästa kille och ska få mitt första barn om ca 6  veckor. Jag kommer att berätta om dig för lillen när den är gammal nog, lillen kommer få en underbar morfar, Sören, han kommer göra allt för den lilla det vet både du och jag pappa, jag tror att det var du som gjorde så att mamma träffade sören för du och han är så lika, det säger alla som träffat pappa.
Som mamma och jag sa igår så är ju ändå pappa min pappa! Det kan man aldrig komma undan men jag är glad över att vi har Sören i våran familj.
 
Vet att min pappa har det bra där han är för han slipper allt som har med cancer att göra men jag kommer alltid att sakna pappa och ibland önskar jag att man kunde få honom tillbaka iallafall en sista gång.
Saknar min pappas trygghet,hans humor,hans skratt och leende som han alltid hade, han ville alla så väl!
Pappa är trygg i himlen med sin pappa,mamma,dotter,svärmor och svärfar, jag saknar er alla så mycket, hoppas att ni tar hand om varandra!
 
Älskade Roger, livet är orättvisst, jag kommer alltid att undra varför just du var tvungen att lämna oss, du hade ju flera år framför dig.
Jag var ju mitt i livet, endast 17 år när man fick beskedet att du hade cancer och allt gick så fort, tog endast 8 veckor från beskedet till din död. Men du ska veta att jag är så stolt över dig, du kämpade verkligen in i det sista! Du är en riktig ängel, jag älskar dig så! Kommer alltid att vara pappas flicka! ♥

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo