Ams


Idag har man hunnit med en hel del känns det som, jag och älsklingen har packat typ allt som var kvar att packa ner så nu är det typ bara dom stora sakerna kvar, sen hade jag, älsklingen och älskade mamma en heldag i trollhättan idag, först drog vi och shoppade lite på Öob sen var jag på möte med ams i nästan en timme(träffde min nya handledare) och vart inte så mycket klokare av att vara där. Efter ams så vart det en tripp till Överby köpcentrum och Maxi för att storhandla mat så att man kan fylla nya frysen med massa mat.
Vart att dra hem till älsklingen efter maxi då jag började få Migrän innan ams och när vi kom hem gick jag och la mig och gick upp vid sju efter det har man ätit, myst och packat typ och pratat med Anna som vanligt:)

Imorgon går första flyttlaset med älsklingen och jag ser verkligen fram imot det, så på lördag ska vi köra allt:) sen blir det att inreda och börja ett nytt liv där och hälsosammare med:) Sen kommer ju bästaste Anna till oss på tisdag med och vi ska på marknad på onsdag!

Idag har jag verkligen pendlat i humör först super glad sen fick man migränen och efter det läser jag om min vän på nyheterna och i alla tidingar.Jag har en kompis som är spårlöst försvunnen sen augusti och ingen vet vart han är.Idag kom det fram en massa hemska saker om hans försvinnande men vad tänker jag inte ta upp här utan måste bara skriva av mig lite. Jag tänker på dig vännen och din familj och jag hoppas verkligen att det inte är dig som har hittat idag.Hoppas du kommer hem snart och mår bra!!

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo