Ny header

 
Som ni ser så håller jag på och gör om en del på bloggen igen så att jag kan bli nöjd nån gång och att den blir lite mer personlig.
Satt och grejade lite med en ny header igår och den får duga så länge till lillen väljer att komma ut:)
Kommer att ändra lite färger och sånt när jag ahr tid och lust med.
 
Sitter just nu och har ätit en glass medans älsklingen och svärmor är påväg in till Trollhättan för att storhandla, jag har haft så ont av min foglossning inatt och idag så att jag knappt har tagit mig upp från liggande till stående eller kunnat ta mig framåt så fick bli hemma och plocka så mycket som jag orkar, ska snart ta en varmdusch för kroppen så den känns lite mindre.
 
Har ni några roliga planer inför helgen?
 
Nu vill jag verkligen ha helg, imorgon ska jag och älsklingen iväg på möte till bm vid 11 och skriva klart allt och göra kontroll för att se hur lillen mår och prata om min smärta. Jag längtar verkligen till lillen vill komma för just nu är jag såå trött på att vara gravid, men kommer sakna magen sen vet jag.
Sen vill jag har lördag för då kommer ju två av mina favvo tjejer och lilla Jonte :) 
Ska bli så otroligt kul att träffa dom igen, inte träffat dom sen oktober/november tror jag?
Som jag har längtat efter er brudar <3
 
Älsklingen tycker att det börjar bli dax för mig att packa färdigt inför bb och förlossningen för man vet ju aldrig när den lilla väljer att komma, har typ lillens saker klart men bara mina saker som ska ner i väska med.
Jag tror visserligen att jag kommer gå över, har fått den känslan dom senaste dagarna. Älsklingen våran kom nu, vi längtar efter dig <3
 
Nya headern :)
 

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo