Tripp


Idag vaknade man vi halv åtta och slängde sig i duschen och fixade kaffe och diskade innan älsklingen gick upp åtta och tog Nikita på en promenad innan vi skulle sätta oss i bilen och ta en liten tripp.
Trippen tog oss till Ullared:) Så älsklingen och jag har spenderat flera timmar där nere idag och shoppat en massa saker som alltid bla: saker till hemmet,till mina katter,till Nikita kläder till mig och älsklingen och saker till bilen.
Tack Älskling för en super mysig dag som alltid,vi hade ganska tur med vädret förutom att det var jätte mullet i Ullared när vi kom ner och påvägen hem mellan Gbg och Alingsås regnade det som tusan men nu är dte fint väder ute.

Vad har ni Sötnosar gjort idag?
Finns det nått ni vill att jag ska skriva om?

Imorgon blir det att jobba 07.00-13.30 sen hem till mamma med lite saker och sen blir det hem och städa(dammsuga,damma och torka golven), ska försöka hinna med att köpa rundpinnar till mina hissgardiner med så dom hänger snyggt.
Sen blir det nog ta det ganska lungt då jag jobbar på fredag med sen blir det att ladda för helgen och Power meet här i Nossebro:)
Jag är inte så jätte intresserad av sånt men var där och kollade förra året och det fanns allt en del fint där och fina bilar.



Nu blir det kolla tv en stund och sega innan man ska krypa ner i sängen.
Sovgott!


Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo