Erika flyttar hemifrån!!

Japp jag och mamma var och kollade på en tvåa till mig som vi ringde påi tisdags så igår ringde den där killen och sa att lilla erika får den!!Så lägenheten är MIN bara MIN, så han skulle ringa nån dag så att henke syrrans kille kan skriva på kontraktet åt mig imatt jag inte får köpa en lägenhet själv.
Så när han har ringt idag om när vi ska skriva på kontraktet blir det bara att vänta på den dagen sen att packa så inom 3 veckor bor lilla erika själv med hennes två katter!!!
Det ska bli super skönt att bo själv och bestämma över nått själv hur jag vill ha det och allt, fast kommer nog bli jätte tomt i börjar han ju bott med min älskade mamma själv i 2 år efter att pappa gick bort och mina syskon bor hos deras sambos.
Anna ska sova hos mig första natten när jag har flyttat då ska vi sitta och feta oss och bara må bra har vi sagt!
Så det blir inflyttnings fest och alla får komma som jag känner:P fast det hör jag av mig mer om när jag har flyttat in,ska skaffa hem tele också så att det blir billigare att ringa till mig!
Jobbar 14-22 idag har ingen lust men jag måste ju göra det så det får gå min handledare är ju skit snäll så det går:)
Sen är det rättegång 10 oktober nått mindre kul men det är ju för min skull så hoppas att det går bra och inte blir bråk!Han ska få stå för det han gjorde det var ju ändå sexuellt ofredande ville ju inte att han skulle ta på mig, han var ju för skjutton 30 år..

Ne nu orkar jag inte skriva mer ska göra mig klar och kanske åka till jysk och köpa ett tvrums bord och matbord och stolar.

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo