Uppdatering

 
 
Hallå på er där ute mitt i sommaren!
Hoppas att allt är bra med er?!
 
Har blivit väldigt dåligt bloggande den senaste tiden men ni vet ju varför så jag behöver inte skriva det igen, förvarande för att det skulle bli väldigt tyst på bloggen då familjen alltid går först för mig.

Sen så var jag på utbildning till nya jobbet måndag och tisdag förra veckan sen körde vi brevidgång onsdag till fredag sen tillbringade jag helgen  med familjen, grillade och lite sånt mysigt.
Idag började jag jobba ordentligt på mitt nya jobb och än så länge trivs jag väldigt mycket och kan tänka mig att fortsätta där efter sommaren om jag skulle få chansen :)
Härliga boende och dom som jag har träffat än så länge i personalen är väldigt snälla och även chefen är väldigt snäll och omtänksam.
Så har bara positiva intryck än så länge!
Imorgon kör vi kväll sen dag onsdag och torsdag innan lite ledighet inför midsommar som ska tillbringas med familjen min och i husvagn.
 
Vad ska ni hitta på för roligt i midsommar?
Har ni några roliga planer inför sommaren eller ska ni som mig jobba hela sommaren?
 
Igår skickade jag även in ännu ett arbete i samhällskundskapen så ska bli intressant och se vad man får för betyg den här gången :)
Än så länge har jag fått G-VG på mina arbeten och det är jag väldigt stolt över då ni vet hur mycket vi har haft runt oss den senaste tiden med sjukhus hit och dit och jag har nog aldrig varit "ett plugghuvud" så jag är glad om jag bara klarar kursen för då har jag ett IG mindre att läsa upp.
 
Ni får ha en underbar kväll :) <3
 
 

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo