Jobbar helg!

Sitter här just nu och gör typ inget,ska snart krypa ner i sängen för jag är verkligen skit trött idag.
Har jobbat 15.45-21.00 idag och jobbar hela helgen, Jobbar fre-mån sen är jag ledig några dagar vilket ska bli skit sknöt kan jag lova!
Imorgon jobbar jag 07-21.00 (delad tur 07-12, 16-21),kommer bli skit jobbigt, sen bär det av till statt med Marika och Sessan och festa och kolla på Takida så klart!!
På söndag jobbar jag 07-16 så som det ser ut just nu om jag inte byter tur med nån, haha kommer bli lite trögt att komma upp på söndag efter lördagans festande skulle jag tro!
Måndag jobbar jag en ganska okej dag 07-13.30 sen är jag ledig till på torsdag då jobbar jag 015.45-21.00, på måndag efter jobbet bär det av till huvudstaden för ska hämta min soffa som jag har köpt till min lägenhet!!
Jag jobbar bara torsdag den 26de sen är jag ledig fram till den 7/8 det ska bli skönt och då jobbar jag en vecka sen får man se om jag börjar som tim vikare istället!
Längtar till jag får mina pengar nästa vecka, som dom trodde på banken i allafall för då kan jag betala lägenheten för då är jag 110 på att den är MIN!!!
Igår var man inne i Örebro med Mamma och Sessan och shoppade lite, eller hittade bara en tröja men det är ju alltid något!
Sitter här och funderar lite för mig själv, ibland förstår jag mig verkligen inte på killar, dom säger en sak till tjejen men en annan till sina kompisar eller så säger dom en sak och menar en annan, haha dom är som där är eller vad säger du Anna? Dom är ju killar det säger ganska mycket!

Imorgon ska jag åka till pappa med massa blommer, 1 år och 8 månder exakt imorgon! Kan inte fatta att tiden går så fort och att man har stått ut så länge med saknaden och smärtan och tomheten som man bär på alltså! Jag minns sista dagen med pappa hela tiden, dom sista orden,tårarna, sista andetaget,lukten,sista pussen ,ALLT, minns dom sakerna hela tiden,varje sekund är dom med mig och kommer aldrig att försvinna.
Pappa om du bara visste hur mycket jag älskar dig och saknar dig, shit finns verkligen inga ord!
Du kommer alltid att vara världens bästa och underbaraste pappa, ingen kan slå dig!
Mitt hjärta slår för dig pappa, anledningen till att man står ut är för att vi vet att du inte vill att vi ska sluta att kämpa.
Saknar dig så otroligt mycket nu när det är sommar och semester, våra cykelturer och promenader med hundarna, våra små hundar, Dino och Nalle som vi inte har kvar idga utan dom bor på landet.
Pappa du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och mitt minne.
Nu och för alltid!


Calle jag saknar dig, Kom hem nu så jag har nån att prata med!!


Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo