Sol


Idag kan man verkligen säga att det ä'r sommar ute, varit sol och klarblå himmel hela dagen och ca 30 grader om inte mer. Jag håller på att svettas bort, haha man ska inte klaga på värmen nu när den äntligen är här man shit vad varmt det är ute nu, och det blåser ju inget heller.

Idag jobbade man till 13.30 o trodde både jag och dom boende skulle somna av värmen och svettas ihjäl men det gick bra iallafall och dagen gick fort, ledig två dagar nu vilket ska bli skönt för att ladda batterierna och njuta av solen och försöka få lite färg:)!

Det blir att grilla när brorsan kommer hem från Alingsås igen med Mange, dom har varit och släppt av Maria vid tåget för hon åker hem idag igen efter att ha varit här i över 1 vecka.Har varit en rolig vecka med lite drickande, grillande,shoppande och massa spelade med olika spel! Sen blir det att dra till främmestad och sova hos Mange inatt och mysa med hans vovve!

Jag ska försöka ta med mig familjen och ta en tripp ner till Ullared när vi får lön nästa månad och shoppa lite, känns som det behövs lite nya kläder och sen blir det köpa massa balsam o grejer. Nån som vill med?

Vad ska ni göra i veckan?


Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo