Tisdag


Gårdagen började super bra och man vaknade på jätte bra humör och älsklingen ringde och sa att han hade klarat det, och var super glad och berättade att han följer med till Karlskoga i helgen då han hade fixat hundvakt, kunde det bli bättre? Man gick runt och var super glad sen åkte jag, mamma och maria iväg till Alingsås med Sessan(katten som är 3 år) då hon skulle till veterinären och steriliseras, och där vände allt, dagen som hade börjat så bra slutade dåligt och gjorde att man började gråta.

Veterinären ringde mamma och berättade att min lilla älskling var full av cancer, båda äggstockarna och hela livmodern var fulla av cancer, höger äggstock hade en tumör som var stor som en valnöt och hela livmodern hade flera tumörer som var stora som russin, då brast jag i gråt, min lilla snutta är sjuk och jag har inte märkt det:(..
Han tror att han fick bort allt men kan inte lova att cancercellerna har vandrat vidare så vi ska hålla henne under uppsikt och ge henne medicin 2ggr om dagen i 10 dagar. Jag hoppas så innerligt att det inte blommar upp mer och att hjärtat är frisk snart<3

Idag är hon som tur lite piggare och har ätit lite grann utan att spy upp allt som hon gjorde igår och hon har legat hos mig och mamma och myst hela morgonen, så det går frammåt.


Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo