3 blir 4

 
Nu kan jag med glädje gå ut med vad som kommer bli en väldigt stor förändring i mitt liv oh även här på bloggen.
Våran familj ska bli 4a, våran älskade lilla Emilia ska bli storasyster i september!
Vi var iväg på ultraljud igår och fick se våran lilla sötnos, jag vart tillbakaflyttad 8 dagar så är nu beräknad till den 24/9.
Sån lättnad och glädje att se den lilla sprattla och må bra, den här gången har jag moderkakan i bakväggen så då vet jag att det är den lilla jag har känt i 2-3 veckor.
Jag är så otroligt lycklig och mår så sjukt bra.
 
Jag har världens finaste fästman som jag snart firar 4 år med och 3 som förlovade, tillsammans har vi världens vackraste Emilia och bebisen i magen som vi längtar så efter, jag älskar er alla 3 nått otroligt mycket!
Vi vet könet på bebisen men kommer att hålla detta inom familjen och namnet vet bara jag och Mange om tills den lilla är född , vi gjorde likadant med Emilia.
 
 
 
Så jag är i v 18(17+5) idag och känner den lilla mer och mer för varje dag, speciellt på kvällen och om jag ligger på magen :)
Emilia kommer bli världens bästa storasyster, igår visade jag bilden från ul och frågade om bebisen fick en puss, då pussade hon bilden sen fick min mage en stor puss, älskade barn, så liten men ändå så stor.
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Oslofru

Åå så underbart! Grattis :D

2015-04-22 @ 13:41:15
URL: http://www.oslofru.com
Postat av: Marie

Så myyyysigt ♡♡

2015-04-23 @ 05:27:59
URL: http://mammatillsocha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo