centrum

 
Goddag på er alla där ute:) Hoppas att allt är bra med er.
 
Sitter just nu och lyssnar på musik med Nikita medans älsklingen och brorsan är och hämtar kina mat som vi har beställt, vi ville att älsklingen skulle få smaka vilken god kina mat vi har här.
Innan så var jag och älsklingen nere på stan nån timme och kollade runt och jag visade runt på vårat lilla centrum som vi har i Karlskoga och både jag och mange fick med oss lite fynd hem:)
Sen vart det en sväng till Öob och Netto för att kolla runt lite bara och köpa blommor som vi tog med oss upp till älskade pappa så nu har han två fina blombuketter och fint där igen.
 
Jag saknar dig så mycket pappa, våran vackra ängel.Vet att du är med oss hela tiden och vakar över familjen.Du kommer alltid att vara den bästa. Älskade pappa Roger. 21 November 2005<3
 
Sen blir det nog ta en dusch och kolla om vädret håller sig lika fint som det har gjort hela dagen för att kanske gå ner till stan och kolla på bilarna och fota lite natur, man får passa på mellan skurarna, ska tydligen bli lika dåligt väder ikväll som det var inatt, det vräkte ner regn då.
 
Glömde kabeln till min system kamera så jag kan tyvärr inte lägga in bilderna som jag tar här i Karlskoga nu utan ni får stå ut till jag kommer hem så lägger jag in dom i veckan.
 
Önskar alla en underbar lördag<3
 
 

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo