V 25 (24+0) ❤️


Idag är det fredag och det innebär en ny vecka när det gäller graviditeten , så idag välkomnar vi v 25❤️
Nu tycker jag att tiden går väldigt fort, den 24:de denna månad är det bara 3 månader kvar till den lilla är beräknad, vart tog tiden vägen?

Var hos bm den 25/5 och allt såg bra ut, SF på 21 cm , den lilla hade hjärtljud på 140-143 slag och vågen visade 1,5 kg upp sen inskrivningen, fick även lämna en del nya prover. Har dock lågt blodtryck så det är inte konstigt att jag är trött och yr men var likadant med Emilia.

Jag kan även avslöja att Emilia ska bli storasyster till en liten lillebror 😍 dom var ganska säkra när vi gjorde ul men som hon sa att dom kan ha fel med 20%.


Om jag får som jag vill så kommer jag att gå hem med gravidpenning den 10/8 så jobbar lite längre denna graviditet.
Har fått sommar schema på min avdelning mellan v 29-32 sen kommer jag att gå hem, kommer bli tuffa veckor med jobb på 75% o foglossning men jag ska kämpa mig igenom dessa veckorna!


Kommentarer
Postat av: Marie

Åhhh fina mage 😍 graviditeterna går så otroligt fort tycker jag! Starkt av dig att jobba så länge, jag går senast i slutet av vecka 28 på semester sedan är jag ledig fram tills bebis kommer ♡

2015-06-05 @ 19:10:53
URL: http://mammatillsocha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo