Onsdag


Idag när man vaknade så var man som sagt nere i huset, sov där inatt,riktigt kul att sova kvar där förutom det där med spindlarna, jag tyckte att det kröp i hela kroppen på mig hela natten och att jag hade nått i andsiktet.
Vi var nere i källaren och kollade då såg vi tre skit STORA och äckliga spindlar, har aldrig sett så stora i hela mitt liv i verkligeheten , jag som har spindelfobi trodde jag skulle dö.
Fy fan säger jag bara.

Sen kom vi hem vid tre då vart det gosa med katterna, fika och äta lite så att man fick nått i magen, sen tog jag en dusch och drog på mig kläder.
Då kom Jonas och Marika och hämtade mig:)
Blev fika på kulan och massa prat och skratt, sne tog vi en tur till öb och skokanonen och några varv nere på stan , super kul att träffa er två igen, det var ju skit länge sen vi sågs alla.
Tack för en bra dag:)Ska kasnke med dom ut på lördag om jag kan och är hemma, hoppas det.

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv till jag somnar, är verkligen skit trött idag efter att ha åkt 33 mil idag.Hoppas ni har haft en bra onsdag där ute:)!
Sovgott

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo