Kärleken lever än !

 
Nästa månad är det 4 år sen jag och Mange valde att ge det en chans och se vad som hände i mellan oss och det valet är ett bland dom bästa valen jag har gjort i mitt liv!
Nästa månad har vi varit tillsammans i 4 år och förlovade i 3 år och nu väntar vi vårat andra barn tillsammans, våra små kärleksbarn.
Jag är så glad över att jag sket i vad alla hade att säga om att Mange är 14 år äldre än mig för jag hade inte kunnat få en bättre sambo eller pappa till mina barn.
Åldern är bara en siffra i mina ögon, så länge man trivs ihop och är kära så tycker jag inte att folk ska hålla på och försöka förstöra eller hindra kärleken, så länge man vill samma sak här i livet och är på samma punkt i livet så varför inte ge det en chans?
 
 
 
Jag älskar dig Magnus nått otroligt mycket ska du veta, även om du kan gå mig på nerverna ibland och man tjafsar så skulle jag inte kunna få en bättre fästman, vi kan reta upp varandra ibland men vi blir alltid sams fort som tur är.
Vi har verkligen gått igenom mycket under våra snart 4 år tillsammans och detta har enligt mig bara gjort oss starkare som både människor och som par.
 
 
10/7-2011 kommer alltid att vara ett bland dom bästa datumen i mitt liv!
Jag längtar tills den dagen jag kan kalla mig din fru.
Vi har pratat om att gifta oss men vi har samtidig inte bråttom men nästa år kanske, vem vet ;)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo