Marknad

 
Godkväll på er, jag pratade nyss med min stora älskling och sa godnatt till honom då jag snart tänkte gå ut med Nikita sista svängen sen krypa ner i sängen och älsklingen ska ju jobba natt o vi kan inte prata när han är på norska sidan då det blir så otroligt dyrt så får ringa honom imorgon när jag har vaknat.
 
Idag har jag varit på marknaden här i byn och shit vad folk det var!! Har aldrig sett så mycket folk på marknaden här i Nossebro och aldrig sett så mycket folk i Nossebro under dom 2 1/2 årsen jag har bott här tror jag, så det var riktigt trångt och varmt att gå där idag, får lite panik när det är för mycket folk men det gick bra och vi tog en liten pause på bibblan så lillan fick mat :)
Både jag och mamma hittade lite saker vilket är kul, hade velat köpa mer men man kom inte fram vid alla stånd med tanke på alla människor.
Men jag fick med mig två tröjor hem till Emilia och två trä låder som jag fick av mamma och lite bröd!
Så nu ser jag fram imot nästa marknad som är sista onsdagen i augusti.
 
Efter marknaden följde jag och Emilia med hem till mamma/mormor och fikade med mammas granne och hennes son och jag passade på att låna mammas dusch medan nån kunde ta lillan om hon vaknade, hon brukar alltid vara sur eller krångla när jag ska duscha! Sen ville mamma låna Emilia över natten så det fick hon göra så jag åkte hem till Nikita och vi passade på att ta en långpromenad i solen bara hon och jag, hon skötte sig super när vi var ute och hon var helt tokig i gräset, haha såg ut som en liten kanin när hon hoppade runt och bara mådde gött.
Ska passa på att ta en långpromenad imorgon med innan jag ska iväg till bvc med Emilia för 5 månaders sprutan, så Nikki får njuta lite av att vara i centrum, blir ju mest att allt handlar om Emilia när jag är ensam med dom två på veckorna och Nikita kommer inte ut på allt för långa promenader då hon inte gillar vagnen men jag ska försöka att vänja henne med den så vi alla tre kan ta långa promenader :)
 
Här har ni bilder på det som följde med mig hem från marknaden idag!
 
 
Sovgott på er där ute!

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo