30 september


Idag är det då sista september, shit vad tiden går fort alltså, känns som det nyss var april och nu är det höst och snart kommer väl snön också. Fast nu när det är höst så är dte ju så härligt och mysigt att tända ljus varje kväll och bara ha det allmänt trevligt och mysigt med familjen.
Idag har man inte gjort så super mycket, vaknade åtta och har sovit dåligt inatt så har bara hängt tvätt och grejat lite och kollat tåg upp till Karlskoga, då jag planerar en resa upp dit några dagar nästa vecka!

Igår var man inne i Kalmar med familjen nästan hela dagen och hade det trevligt och mysigt.
Vi var inne på barometern och kollade runt lite och shoppade sen efter tre så drog jag och syster iväg för att jag skulle pierca mig, så nu har man två piercingar:)
Sen vart det en sväng till citygross för att handla lite mat och jag och syster drog iväg till Hm för att köpa lite smått och gott bla smink.

På lördag blir det att dra in till stan med familjen för det är tydligen marknad här i Mönsterås då, så ska bli kul att åka in och titta lite sen kolla om man hittar nått, skulle behöva en ny plånbok.

Vad ska ni göra i helgen?

 
Den i överläppen som jag tog igår 29/9.


Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo