Veckorna springer iväg

 
 
Godkväll på er där ute!
Sitter här just nu med en kopp tee och bara njuter av tystande en stund, förutom att man hör hunden snarka från andra sidan lägenheten :)
Tycker att denna vecka har gått så sjukt fort alltså, redan fredag imorgon!
Vart har veckan tagit vägen? Jag är visserligen glad att veckorna går fort för då är det snart fredag igen och våran älskling/pappa kommer hem till oss igen! Så imorgon får jag pussa sönder honom, gud vad jag älskar den killen alltså, jag skulle inte byta ut honom mot nån kille i världen! Det är min fästman det!!
 
I Måndags så körde jag en dag med storstädning här hemma och en massa mys med Emilia och hunden såklart :)
Sen i tisdags passade jag på att ta en långpromenad och vilade en timme när Emilias farmor och farfar ville vara barnvakt till henne några timmar för lite bus och det gick super bra.
Igår drog jag in till byn för att umgås med mamma/Emilias mormor och grannen Eva och självklart styvpappa/emilias morfar och sen färgade mamma håret på mig så att jag slipper min kära utväxt! Dom bjöd även på mat innan jag åkte hem som jag tackar för.
Idag har jag hunnit med att städa här hemma igen innan jag på eftermiddagan till ikväll åkte in till Nossebro för att hälsa på mamma igen och Emilia vart kvar där inatt då mamma/mormor ville låna henna och då ska jag passa på att försöka sova hela natten(Emilia har krånglat dom senaste 3 veckorna så har knappt sovit nått), men varför får man så sjukt dåligt samvete om man lämnar bort sina barn några timmar/en natt?! Emilia har inte sovit borta på över 1 månad men jag får så dåligt samvete och känner mig dum som lämnar bort henne och saknar henne redan , har inte ens varit hemma en timme! Men det där släpper väl om ett tag(samvetet alltså).
 
Vad har ni gjort i veckan?!
Några roliga planer inför helgen?
 
Vi har inget speciellt planerat denna helg mer än att träffa brorsan och Maria som kommer neråt i helgen, ska bli kul att träffa dom båda:)
Annars blir det nog städa,tvätta älsklingens jobbkläder och njuta av att ha honom hemma hela helgen.
 
Ska ta en kopp tee till och sen ringa älsklingen och sova!
 
 
Nya färgen(dock svårt att få den rättvis på bild)
 

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo