Första doppet!


Idag har man varit duktig och tagit det första doppet för i år!Marika och Anna kom och hämtade med sen bar det av ner till Sandviken för att bada och ha det gött, var väl där nere 2 timmar eller nått tror jag, det var riktigt skönt i vattnet idag kan jag lova, så bada blir det nån mer dag, får dra med mig tjejerna då!
Har varit riktigt fint väder i flera dagar så man har ju nästan inte orkat göra ett skit rent sagt, har tänkt skrev blogg i flera dagar men har inte orkat.
Vad har man gjort i helgen då?I fredags var jag hemma med mamma hela kvällen och bara tog det lungt och det var riktigt skönt med tanke på att jag har haft början till lunginflammation men har inte lika ont idag får väl hoppas att det inte blir värre nu när man har badat!
I lördags på dagen var jag och mammsi hemma hos Anna snutten och åt lite mat, tack gumman för den goda maten, du får komma hem till oss och äta nån dag så ska vi göra nått riktigt gött, sen på kvällen bar det av till Krhamn med Sessan och Sanna det var skoj synd bara att det slutade som det gjort för det var inge kul kan jag lova.
Som jag skrev på bilddagboken om lördagen:

Lördagen som började bra och rolig, slutade med, dödsfall,förfölning(eller hur det stavas) av gäng genom hela krhamn,räddsla,misshandel och massa tårar:(!Det är den ända bra förklaringen jag har på den dagen.
Söndagen bestog av att bara ta det lungt i värmen och massa myspys..

Får ju inte glömma att kattungarna vart 4 veckor i lördags här kommer lite nya biler på dom som ja tog igår!

       

Fler bilder kommer det en annan dag på mina små saker <3


Idag blir det myspys med Martin <3 *Längtar*



Vill också säga det att jag verkligen Älskar Mamma, Stora syster och Lillebror ni är så underbara, vad skulle ja göra utan er?!

Skriver senare sen om jag har tid!Ha de gött







Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo