Mycket nytt 🍁

 
Nu har min blogg verkligen blivit bortglöm ser jag då jag inte har skrivit något på snart 3 månader? !
Har inte haft tid eller lust sen kom jag inte ihåg mitt lösenord :)
Sen jag skrev sist så har det hänt en hel del , jag var ju gravid och längtade efter bebisen sist jag skrev.
 
Våran lilla son som har fått namnet Noel hade bråttom ut till oss och kikade ut på sin mormors födelsedag den 9/9 kl:00:24 alltså kom han 15 dagar innan bf (var beräknad den 24/9).
Han vägde 3116 g och var 46 cm ❤
 
 
Våran Noel Morgan Roger ❤
 
Jag låg kvar på BB onsdag-fredag då Noel hade väldigt lågt blodsocker så dom fick sticka honom en hel del och sen fick vi mata honom extra då han var så skakig och gick ner i vikt, när vi kom hem fick vi gå på viktkontroll er 1-2 gånger i veckan för o se att han ökade igen då han gick ner mer än tillåtet.
 
Efter mycket kämpande så går han nu upp i vikt som han ska och kommer nog bli en liten knubbis om han fortsätter äta som han gör hehe. 
Jag är så glad att amningen funkar bättre den här gången än vad det gjorde med Emilia så nu helammar jag och hoppas kunna göra det iallafall tills han är 4-6 månader ❤
Idag blir han 5 veckor och hans storasyster är så go och snäll imot honom, min älskade lilla Emilia har blivit så stor nu sen lillebror kom.
 
Mina älskade barn Emilia och Noel  för er gör jag allt❤
 
 
Min vackra Emilia ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo