Smygstart

 
Jag tror att jag ska smygstarta julen lite ikväll och börja julpynta här hemma :) 
Känner jätte många som redan har plockat fram alla julsaker utan granen så klart och vi ska ändå ta fram allt ikväll och testa vad som funkar och inte så då kan man ju lika gärna låta det stå framme några dagar för tidigt eller hur ?!
Hehe om min kära sambo fick bestämma så skulle vi inte ha en enda julsak framme, han hatar allt som har med julpynt att göra , så tur att jag får pynta ifred!
Så får allt bli att ta fram alla julgardiner och stakar och stjärnor, nu är det bara snön som fattas, den kan komma i helgen tycker jag :)
 
Finns det nått mysigare än allt rött, alla jul och tomtar överallt?
För min del fick det gärna vara jul i allafall 6 månader om året så att man fick ha alla stjärnor och ljustakar framme längre och här tänder vi väldigt mycket ljus på kvällarna så ge mig jul längre :) O jag älskar snö för det är så fint och vitt ute då, förstår visserligen dom som jobbar att det inte är så roligt med snö och halkan speciellt dom inom gubbens område som kör lastbil och grejer.
 
Inatt ska lillan få sova hemma hos mamma/mormor då jag, älsklingen och svärmor åker ner till gekås tidigt imorgon bitti för att fixa alla julklappar och allt och då har Emilia det bättre hos mormor än att springa där hela dagen och vara trött o sitta i vagnen, hon blir så lätt rastlös.
Så vi ska låna mammas volvo ner som är disel så åker vi lite billigare och den bilen är ju lite större än våran lilla opel som vi har just nu haha!
I såna lägen saknar jag våran älskade saab som vi hade innan!
 
Idag har det verkligen varit en segdag här hemma och jag e tröttare än på länge känns det som, känns som jag är på g att bli sjuk? Hoppas verkligen inte det, visserligen är jag hellre sjuk än att Emilia är det.
Har plockat lite här hemma med tvätt, betalat alla räkningar och busat med lillan.
Nu ligger hon och vilar lite i sitt rum då hon var så trött och jag njuter av en kopp kaffe i tystnaden medans älsklingen och hunden är inne i Grästorp för att handla lite till maten och hämtar ut julkorten som vi beställde och jag väntar med spänning att få se dom,ska bli så kul att skicka iväg dom till folk iår.
 
Vad har ni för er i veckan?
Några roliga planer inför den kommande helgen?
 
 
 

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo