Marknad

 
Idag tog jag med mig min stora och lilla älskling sen även en av Emilias kusiner in till byn för att knalla runt på marknaden som dom har här varje månad. 
Fast tycker att det var rätt så dåligt denna månad och det brukar ju vara det nu innan jul har jag för mig.
Men vi hittade 2 par byxor i 74 till Emilia och en super söt body i 70 men var som 74, då lillan andvänder 68 nu och jag såg när jag rensade i hennes garderob att hon saknar lite kläder i stl 74 men det hinner man köpa på sig och hon växer ju ur kläderna så snabbt så känns onödigt att köpa hem för mycket.
 
Har även hunnit med att göra 6 st matlådor att lägga i frysen till lillan då vi bara kör hemlagad mat sen ca 1 månad tillbaka då det blir billagare och hon älskar mat :)
Ska bli intressant o se vad hon väger och hur lång lillan är när hon ska iväg på 8 månaders kontrollen på tisdag, sen den 7/11 blir hon 8 månader redan?! Vart tog våran bebis vägen igentligen.
 
Inatt sover lillan hos sin mormor och håller henne sällskap så då passar älsklingen och jag på att ro om varandra och skämma bort hunden som tyvärr inte får lika mycket tid som man vill när man har en liten, men hon älskar lillan o dom busar mycket ihop. Trollungarna :) Sen innan 21 kommer Emilias kusin och sover här inatt då han ville se en film med sin farbror!
 
Ska skriva ett längre inlägg i morgon och svara på alla kommentarer som jag verkligen har halkat efter med nu den senaste tiden och jag ber er om ursäkt för det men har verkligen inte haft tid eller ork då det som ni vet har varit mycket runt mig just nu så lägger all tid på familjen som är viktigast!
 
 

Erika 27 år som lever med fästmannen Magnus och dottern Emilia 2 år och är även gravid med lillebror/lillasyster som är beräknad 24/9-15



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo